Nej.
Det internationale samfund forbød anvendelsen af kemiske og biologiske våben efter første verdenskrig og styrkede forbudsregimerne i 1972 og 1993 ved at forbyde udviklingen, produktionen, opbevaringen eller overførslen af kemiske eller biologiske våben.
Det har altid været anset for en overtrædelse af internationale normer at anvende kemiske og biologiske våben og det, at de blev anvendt under første verdenskrig, fik i 1925 Staterne til at vedtage en forbudstraktat – Genève Protokollen af 1925. Selv under anden verdenskrigs totale destruktion blev de ikke anvendt – hvad end årsagen var, så havde 1925 konventionen været med til at nedfælge et gældende princip.
I de hundredevis af krige, der har fundet sted siden da, er forbuddet blevet overholdt. De få undtagelser, hvor der har været tale om overtrædelser, er blevet mødt med udbredt international fordømmelse.
Forbuddet blev yderligere styrket i 1972, da staterne vedtog Konventionen om Forbud mod Biologiske Våben, og i 1993 ved vedtagelsen af Konventionen om Forbud mod Kemiske Våben. Begge konventioner – og særligt den der forbyder Kemiske våben – har omfattende verifikations systemer.